Flott avslutning på 2017!

Skrevet av June Reyes,  20.12.2017
Artikkelbilde

Nissen var også på plass siste løpsdagen i 2017.

Ponnier som varmer opp.

Løpsdagen 16. desember ble en flott avslutning av årets sesong i Totonor.  Kveldens første vinner ble Gamnes Glunten og Kamilla Prestbakmo som tok seg av ponniløpet der det var 6 ponnier til start. Vel blåst til Celina Natalie Pettersen og Ragnhild Utnes som kjørte sine første ponniløp. Det blir nok mange flere fremover!

Ponnier som varmer opp.

Vi vil rette en stor takk til medlemmer i Møysalen Travlag og Harstad og Oppland Travlag som bidro til en spennende og minnerik kveld for fremmøtte publikum. «Gamle» og nye travvenner hadde funnet veien til Harstad Travpark denne kvelden. Kokken Trygve sørget for nydelig mat i Kroa og i lavvoen ved Kroa ble det servert gratis julegrøt og pølser. For de mange barna som var til stede var nissens besøk et spennende høydepunkt.

Mange som besøkte nissen i lavvoen.

En hyggelig mimrekveld ble det også for de av den «gamle» garde innen travet som hadde tatt turen hit. Mang en historie ble gjenfortalt og gamle avisutklipp ble nøye gjennomgått. Dette må vi gjøre mer av!

 

Mange gode minner kom frem rundt bordet!

Per Gathe og Kristian Storhaug.

 

Vi rettet også en stor takk til alle kakebakere og til alle sponsorer som har gitt premier til trekningen blant de hestene med eiere/trenere som hadde skrevet seg på til konkurransen.


Følgende gaver er gitt til trekningen:
Gavekort kr 200,-, 2 stk gitt av Gullhesten
Gavepakke gitt av Skafferiet Gourmet
Månedsabbonement TGN, 3 stk, gitt av Trav og Galopp Nytt
6 mnd abbonemenet RD nett gitt av Rikstoto Direkte
Fleecedekken gitt av Stall Grenaker
Behandling gitt av Tina Hakestad
Muttertrekker gitt av Europris
Pizzasett gitt av Elkjøp
Fruktkurv gitt av Kiwi 

Vinnerne blir kontaktet.