Nord-Norge i flere land

Skrevet av June Reyes,  22.06.2017
Artikkelbilde

Myr Faksen vinner av B-finalen Nordic King 2016

NM for travtrenere, profesjonelle kusker, avvikles på Leangen kommende fredag og lørdag. Hans Christian Holm Norgesmester 2016, som representant for Harstad Travpark, og deltar i år som tittelforsvarer. Det betyr at Harstad også har med Dag-Sveinung Dalen som representant i mesterskapet. Dette blir spennende!

Nord-Norske hester er også representert under V75-løpene lørdag. Torsby Odin, tilhørende Ove Steffenrem kommer ut i løp 5, V75-2, med kusk Pål Buer. Førstepremien er kr 40.000,-. Askehaug Kongen, tilhørende Børre Knutsen og Yvonne Rydningen starter i samme løp med kusk Åsbjørn Tengsareid. Det gjør også Vertigo Kongen, tilhørende Yvonne Rydningen, med kusk Lars Anvar Kolle. Løp 10, V75-7, starter Mon Amie Superb, tilhørende Ann Seidi Kalvik. Kusk Dag-Sveinung Dalen. Leangens 5-åringselite har kr 125.000,- i førstepremie.

Utenfor V75løpene starter Zetus, tilhørende Tone Johansen. Løp 1 som er et montéløp, rytter Silje Hogner.

Yvonne Rydningen har også hest til start i Skellefteå lørdag. Horgen Ylva starter i kveldens 8.løp med kusk John Østman. Førstepremie i løpet er SEK 35.000,-.

Myr Faksen har pakket selebagen og lagt ut på langreise denne helgen. Turen går til Finland og Nordic King, verdens største travløp for kaldblods! Myr Faksen er norsk representant sammen med Finnskog Sjefen og Finnskog Fokus. Myr Faksen var også med i 2016 og vant da B-finalen. Denne gang har vi stor tro på at det blir finaleplass etter at kvalifiseringsløpet fredag er unnagjort. Finalen går lørdag med en førstepremie på nærmere 480.000,- kroner! Mika Forss kusker Myr Faksen i kvalifiseringen fredag.

Nord-Norge representert i 3 land og på det høyeste nivå innen travsporten kommende helg. Vi ønsker samtlige lykke til med sine oppgaver fredag og lørdag!

Sist men ikke minst så har vi løp her hjemme også. Med ponniløpet er det 10 løp her på Harstad Travpark lørdag. Ponniløpet starter kl 18.20, første løp starter kl 18.50. Kroa åpner kl 16.00. Ta turen til Harstad Travpark og bli med i konkurranse med fine premier. Alle er hjertlig velkommen!