Til Start!

Skrevet av June Reyes,  04.11.2017
Artikkelbilde

Altagas f. 2016 e. Myr Faksen - Røeds Dina (bilde fra facebook)

Har du ustarta travhest på stallen? Ønsker du råd og veiledning på hvordan ta steget videre? Da er Til Start - prosjektet noe for deg! Lørdag 18. november inviterer vi hesteeiere og trenere med hester født 2016 og 2015 samt eldre ustartede hester til samling under veiledning av blant annet Gunnar Gjerstad. 

Invitasjonen finner du her (trykk på linken)

Påmelding senest 13.nov til June, tlf: 930 88 463 eller mail: june.reyes@rikstoto.no

Lørdag kveld vil det bli åpent møte der blant annet Gunnar Gjerstad deler sine kunnskaper om trening av travhest med oss. Vi kommer nærmere tilbake til tidspunkt, sted og innhold!

Vi ønsker også å benytte anledningen denne helgen når Gunnar Gjerstad er her, til å invitere dere som har hester som allerede har vært i prøveløp og/eller har startet løp. Det legges opp til en samling, med hest, der det vil bli gitt råd og veiledning om trening, balansering etc. Meld din interesse til June. Avhengig av hvor mange som deltar på Til Start og hvor mange som ønsker å være med på denne samlingen avgjør vi om den vil gå på lørdag etter Til Start. Blir det bra interesse og mange som vil være med kan vi benytte søndag formiddag. Meld din interesse!