NM amatører, Harstad Travpark

21.08.2018
Artikkelbilde

Styret i Totonor AS er godt fornøyd med årets NM

Norgesmesterskap 2018 for kusker med amatørlisens er vel overstått. For 18. året på rad har NM for amatører vært avviklet på Harstad Travpark med Totonor som lokal arrangør. Totonor er godt fornøyd med avviklingen av mesterskapet og ønsker å rette en stor takk til alle hesteeiere og trenere som stiller sine hester til disposisjon for NM-løpene. Vi retter også en stor takk til årets NM-deltakere for vel gjennomførte løp og for den positive holdning samtlige deltakere har hatt med seg gjennom denne helgen. Gode kuskeegenskaper ble vist frem og deltakerne søkte å få frem det beste i hestene. Situasjoner underveis i løpet som kan bli gjenstand for dommer-vurderinger og avgjørelser skjer under ethvert travstevne.

Travamatørene er blant de viktigste bidragsyterne i norsk travsport både som hesteeiere og som amatørkusker. En finner god rutine blant kuskene som har kvalifisert seg til NM. Årets deltakere har kjørt til sammen 25 700 løp, tatt 2 440 seire og har kjørt inn totalt nærmere 88,7 millioner kroner til hesteeierne. Norgesmestertittelen henger høyt. Det sosiale rundt NM er en viktig del av arrangementet. For deltakerne, som også jobber med hest hver dag året rundt - etter å ha vært på jobb, er det hyggelig å kunne komme sammen under en slik helg. Totonor er godt fornøyd også med det sosiale rundt årets NM.

Under Totonor sitt styremøte denne helgen ble det under terminliste 2019 tatt opp NM for amatører som har vært på Harstad Travpark i en årrekke. Styret i Totonor er positive til arrangementet og ønsker at NM for amatører legges til Harstad også i 2019.

 

For Totonor

Per Dag Hole

styreleder