Championater 2017

Skrevet av June Reyes,  09.01.2018
Artikkelbilde

Utdeling av championater

Søndag 7. januar gikk årets første løpsdag av stabelen. Ved starten på et nytt år er det en fin tradisjon å kunne hedre noen av de som har levert gode prestasjoner gjennom det foregående år.

Per Dag Hole, styreleder Totonor AS og daglig leder Elisabeth Ingebrigtsen fikk det ærefulle oppdraget med å dele ut plakettene for de ulike championatene.

 

 

Linda Kristiansen tok sitt andre montéchampionat i 2017. På 5 starter ble det 3 seire. Dermed er Linda også klar for Norgesmesterskape for montéryttere senere i år.

 

 

Mats Gunnar Ringberg ble champion bant amatørkuskene i Harstad for tredje gang. 2016 gikk Mats helt til topps nasjonalt, som den første fra Nord-Norge uansett lisenskategori. 2017 ble Mats nummer tre på den nasjonale statistikk. På Harstad Travpark ble det 16 seire på 112 starter i 2017.

 

 

Dag-Sveinung Dalen har sju championat som stallansatt her i Harstad. 2016 tok Dalen ut trenerlisens og imponerer med å ta kuske-championatet blant trenerne i sitt første hele år som trener. Dag-Sveinung Dalen tok 29 seire på 126 starter.

 

 

Nytt av året er utdeling av championat for beste trenerstall. Fra stallen til Alf-Einar Jørgensen startet hestene 62 ganger, tok 12 seire og 20 øvrige trippelplasseringer, kr 464.500,innkjørt.

 

Louise Vebostad Trudvang tok flest seire blant de stallansatte. Louise var ikke til stede på harstad Travpark søndag, men vil få sin plakett utdelt når hun kommer neste gang.

 

De hjertligste gratulasjoner til alle!